dilluns, 17 d’agost de 2015

Bon estiu/Feliz verano/guten Sommer


Aquesta postal participa en l'Edició LXIII del Carnestoltes de la Física
que el seu blog anfitrió és el mundo de las Ideas

Esta postal participa en la Edición LXIII del Carnaval de la Física
cuyo blog anfitrión es el mundo de las Ideas

Diese Postkarte in LXIII Ausgabe Karneval der Physik beteiligt
deren Blog-Host ist el mundo de las IdeasUs deixe aquesta postal què és un fotocollague realitzat amb el programa Photoshop. La familia Klein s'ha anat de vacances a la tercera dimensió, i com diuen que ens estem recuperant de la crisi econòmica, tenim un escull de corall fractal, aixina que la dimensió és major que 3 i menor que 4, és una dimensió fraccionaria.. 

Responent a la pregunta: quina llei de física et portaries a una ïlla deserta?, jo em portaria la gravetat de la llei de la gravetat, i també la seua inversa, l'antigravetat, per això els esports que està fent la familia Klein és el vol sens motor, papà Klein vola en una ala delta, i la mamà Kelin i els bessons volen en un parapente. 

Els volcans emeten torus de fum, què és una de les tres superficies models. També hi han estels de l'escultor Yturralde, com el desenvolupament del hipercub o Tesseract. I el triangle de Sierpenski en un dels estels. (Els bessons s'endugueren un estel d'un hipercub però al baixar a la tercera dimensió es va transformar en el seu desenvolupament, la màgia de la topologia). 


Amb aquesta postal us desitge un bon estiu topològic, amb el meu sentit de l'humor matemàtic. Espere que us agrade.


Os dejo esta postal que es un foto-collague realizado con el programa Photoshop. La familía Klein se ha ido de vacaciones a la tercera dimensión, y como dicen que nos estamos recuperando de la crisis económica, tenemos un arrecife de coral fractal, así que la dimensión es major que 3 y menor que 4, es una dimensión fraccionaria.. 

 Respondiendo a la pregunta: ¿qué ley de física te llevarías a una isla desierta?, yo me llevaría la gravedad de la ley de la gravedad, y también su inversa, la antigravedad, por eso los deportes que estan haciendo la familía Klein es el vuelo sin motor, papá Klein vuela en una ala delta, y la mamá Kelin y los gemelos vuelan en un parapente. 


Los volcanes emiten toros de humo, que es una de las tres superfícies modelos. También  hay cometas del escultor Yturralde, como el desarrollo del hipercubo o Tesseracto. Y el triángulo de Sierpenski en una de las cometas. (Los gemelos se llevaron una cometa de un hipercubo pero al bajar a la tercera dimensión se transformó en su desarrollo, la mágia de la topología). 


Con esta postal os deseo un buen verano topológico, con  mi sentido del humor matemático. Espero que os guste.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada