FÍSICA MATEMÀTICA / mathematische Physik


Premi del Carnestoltes de la Física, 
en abril del 2014, des de el blog MasScience
ECME

 Aquesta és la portada i la contraportada d'una de les meues teories que vaig gestar quan tenia 15 anys, i a arrel d'una discursió amb el meu professor de Física del Institut, de 2n de BUP, el que seria ara tercer de la ESO, la teoria es deia "Els Estats Quàntics de la Matèria-Energia". Als 14 anys m'havia llegit la relativitat especial d'Einstein, va ser difícil aconseguir el llibre ja que la biblioteca de la meua ciutat i en eixe temps no deixaven entrar a "xiquets", així que vaig pensar, si les meues amigues poden mentir per a entrar en pubs i en discoteques jo podria fer el mateix; i aixina el vaig fer, vaig dir que tenia 16 anys i que havia de fer un treball per al Institut, i aixina vaig aconseguir que m'acceptaren en una biblioteca per a adults. Desprès d'aquesta annècdota passaré a descriure a poc a poc les meues teories.
 
En referència a la temàtica que es presenta a aquest llibre us deixe uns enllaços de l'experiment del San Sasso Lab. que han accelerat 15.000 neutrins muónics 60 nanosegons més ràpids que la velocitat de la llum:
23 de septembre del 2011
Measurement of the neutrino velocity with the OPERA detector in the CNGS beam
Van corregir errors, repetint l'experiment el 17 de novembre 2011
Measurement of the neutrino velocity with the OPERA detector in the CNGS beam versió2

Avui han publicat una altra notícia diguent que han mesurat malament ja que h havia un cable de fibro-òptica desconnectat i teneiem problemes de calibració amb el GPS.
ICARUS experiment at Gran Sasso laboratory reports new measurement of neutrino time of flight consistent with the speed of light

Amb aquesta notícia la comunitat científica tradiccional descansa en pau. A mi em sembla molt fort invalidar un experiment per defensar una teoria de 1905 en el segle XXI.

Temps al temps!.